01 augustus 2022

Werken in Haarlem

Haarlem is een stad in Noord-Holland met een rijke historie. Naast het feit dat Haarlem erg toegankelijk is voor werkzoekende mensen, is dit ook de locatie van het hoofdkantoor van WGF-recruitment. Haarlem is een brede stad wanneer het aankomt op werken. Zo is er bijvoorbeeld erg veel horeca, waar zeker in deze tijden altijd mensen gezocht worden. Het toerisme is aan de groeiende kant, en dat is iets waar ook altijd veel te verdienen is. Ook zijn er veel bedrijven gevestigd waar continu mensen gezocht worden

Bedrijventerrein de Waarderpolder

De Waarderpolder is het bedrijventerrein van Haarlem. In dit relatief grote bedrijventerrein zijn enorm veel verschillende bedrijven gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan grote farmaceutische ontwikkelaars, groothandels, bierbrouwerijen, bedrijfsmakelaars, verzamelpanden en nog veel meer. Het terrein telt zoveel bedrijven dat de infrastructuur erop is aangepast, en er veel horeca in en rondom geplaatst is, om zo veel van de kantoren te kunnen voorzien van lunches en borrels. Als je woonachtig bent buiten Haarlem, is het terrein ook enorm goed te bereiken, omdat er een directe afslag vanaf de snelweg A9 naartoe leidt. Of je nu opzoek bent naar een uitdagende functie op kantoor, iets in de logistiek of een technische functie, de Waarderpolder biedt het allemaal!

 

Werken in de binnenstad van Haarlem

Ook de binnenstad van Haarlem heeft erg veel te bieden wanneer het neerkomt op werkgelegenheid. De binnenstad is allereerst erg bruisend vanwege het feit dat er veel horeca gevestigd zit. Hierdoor is er vaak erg veel werk voor mensen die in de horeca werkzaam willen zijn. Ook is Haarlem een fantastische winkelstad. Het is erg compact en goed bereikbaar, waardoor hier ook altijd (bij)baantjes in te vinden zijn. Natuurlijk zijn er ook bedrijven gevestigd in de binnenstad die niet per se op consumenten gericht zijn. En denk natuurlijk ook weer na over alle technische beroepen die hier namens de gemeente of andere instanties te werk kunnen gaan. Er staan namelijk veel oude panden die voortdurend onderhoud nodig hebben. Ben jij technisch opgeleid? Dan kan je in Haarlem zo aan de bak voor veel verschillende klussen!

 

Woon je in Haarlem, maar wil je werken buiten Haarlem?

Als jij woont in Haarlem, maar ook wel eens opzoek bent naar een baan buiten Haarlem om, is dit natuurlijk geen probleem. Haarlem en omstreken is fantastisch te bereiken met de auto. Ook de overige infrastructuur maakt Haarlem goed bereikbaar vanuit de omstreken, maar andersom natuurlijk ook. De treinverbinding met Amsterdam bijvoorbeeld is een erg populaire lijn voor forenzen. Ook andere steden als Beverwijk, Den Haag, Leiden en Alkmaar zijn goed te bereiken. Ben jij opzoek naar werk binnen of buiten Haarlem? Bekijk dan nu onze vacaturepagina, of neem contact op met onze recruiter!

Deel dit bericht

Bekijk ook

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature