05 december 2022

Sinterklaasfeest bij WGF Capital

Afgelopen weekend was het dan zover, Sinterklaas kwam langs bij ons op kantoor! Zoals we allemaal op het Sinterklaasjournaal hebben kunnen zien is er een grootschalig tekort aan Pieten in het land en waren deze dan ook elders druk aan het werk om alle cadeautjes te bezorgen. Gelukkig heeft Sinterklaas wel een gaatje in zijn drukke agenda kunnen vinden om alle kindjes op kantoor te verblijden met zijn komst.

 

Gezellig samenzijn

Sinterklaas is voor veel mensen een gezellig samenzijn welke we graag samen met familie en/of vrienden vieren. Er komen surprises, gedichten en cadeaus voorbij en natuurlijk allerlei lekkers. Dit was bij ons op kantoor tijdens het Sinterklaasfeest niet anders. Alle kindjes zijn verwend met een mooi cadeau, een prachtige tekentafel waar ze lekker op los konden gaan en natuurlijk heel veel lekkers zoals taart, pepernoten en snoepgoed!

 

Zingen en afscheid

Natuurlijk hebben de kindjes en de ouders luidkeels gezongen voor Sinterklaas en de Pietjes die elders druk aan het werk waren. Waarna Sinterklaas de ouders verzocht om ook eens zonder de hulp van de kinderen een lied voor hem te zingen. Dit ging hen verrassend goed af! De ochtend werd met elkaar afgesloten en iedereen kreeg een zakje chocolademuntjes mee naar huis.

 

Wij willen alle lieve kinderen en ouders heel erg bedanken voor het gezellig samenzijn en veel plezier met alle mooie cadeaus!

Deel dit bericht

Bekijk ook

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature