29 augustus 2022

Schoonmakers gezocht!

Binnen en buiten de randstad blijft de vraag naar goed schoonmaakpersoneel continu stijgen. Er zijn veel bedrijven gevestigd, en deze bedrijven worden alsmaar groter. Door groeiende bedrijven wordt de vraag naar goed schoonmaakpersoneel als maar groter, want met een groeiende vraag, is er ook een groeiend aanbod nodig om dit te compenseren. Hier bij WGF-recruitment hebben wij een platform gecreëerd dat schoonmaakpersoneel helpt aan de juiste functies te komen. Het bedrijf waar wij voor werven, is Zoeteman schoonmaak.

 

Zoeteman schoonmaak

Ben jij schoonmaker, en wil jij graag werken bij een gezellig bedrijf met veel variatie? Dan is Zoeteman schoonmaak het bedrijf voor jou! Je kunt zowel op vaste locaties terechtkomen, als werken op afwisselende plekken. Ook is Zoeteman actief in een redelijk groot gebied, dus het zou zomaar kunnen dat er schoonmaakwerk bij ons te vinden is in jouw regio!

Zoeteman is een allround schoonmaakbedrijf wat zich inzet voor bedrijven van allerlei soorten en maten. Dit zijn grote kantoorpanden, maar ook bijvoorbeeld sportscholen, campings en andere bedrijven. Hierdoor kent het schoonmaakwerk bij Zoeteman een leuke variatie in locaties. Zoeteman’s meest populaire dienst is de reguliere schoonmaak, waarbij de locatie van top tot teen goed schoongemaakt wordt. Daarnaast is dit aan te vullen met allerlei andere diensten als sanitair, voorraadbeheer, glazenwassen, en zelfs modernere schoonmaakservices zoals het reinigen van Zonnepanelen. Let wel; voor sommige onderdelen zijn hoogwerker certificaten nodig. Deze kun je halen bij Zoeteman, als je daarvoor open staat.

 

Waar zijn wij opzoek naar schoonmakers?

Zoeteman is actief in verschillende delen van het land. Met name gedeeltes van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het verschilt enorm waar de hoogste vraag is, want dat kan met de maand anders zijn. Wat niet veranderd is het feit dat wij altijd nieuwe talenten kunnen gebruiken om ons team te versterken! Ben jij iemand die al jaren ervaring heeft in de facilitaire tak van sport? Of heb je geen ervaring maar ben je opzoek naar een dynamische baan waarbij je lekker de handen uit de mouwen kunt steken en plezier kunt hebben in wat je doet? Bekijk dan nu onze vacaturepagina, of neem contact op met ons!

Deel dit bericht

Bekijk ook

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature