Over ons

WGF Recruitment is ontstaan door de groei van de verschillende organisaties die in de portefeuille zitten van WGF Capital B.V. WGF Recruitment is een platform waar we alle vacatures van onze organisaties bundelen en onze organisaties een mooi platform bieden om zich aan potentiële kandidaten voor te stellen en geïnteresseerden op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen.

 

Het is goed om te weten dat alle B.V.’s binnen WGF zelfstandig opereren. Ga jij aan de slag bij Van den Ham B.V. of Wesselingh B.V.? Dan kom jij daar ook in dienst en de dagelijkse leiding ligt in eigen handen. WGF ondersteunt enkel op de gebieden HR, Marketing, Finance en Legal. Verder werk je dagelijks binnen je eigen team, maar feesten we wel samen als er iets te vieren valt!

Kim WGF
Wesselingh installaties

WGF Recruitment verzorgt de werving en selectie activiteiten voor alle organisaties die tot de WGF Capital portefeuille behoren. Wij zijn trost op de grote verscheidenheid én het succes van onze organisaties. De volgende organisaties vallen onder de WGF groep:

 

 

WGF Recruitment is altijd op zoek naar de juiste medewerker voor de juiste organisatie. Vanuit WGF Recruitment is ons professionele recruitmentteam werkzaam. Ons team kan al jouw vragen betreffende onze vacatures beantwoorden en kan met je meedenken welke stap binnen de WGF groep bij jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses past. Ook sourcen zij actief op de arbeidsmarkt om potentiële collega’s te benaderen die wellicht nog niet aan een overstap zaten te denken maar toch te enthousiasmeren zijn!

 

Door de grote verscheidenheid van onze organisaties is WGF Recruitment op zoek naar een breed scala aan nieuwe collega’s.

Wesselingh installaties
Kim WGF

Variërende functies en vacatures

Binnen onze Loodgieter/Technische functies/Service Monteur tak zoals bij Van den Ham B.V., Wesselingh B.V. en Wagenhof Vastgoedbeheer B.V. hebben wij wegens groei mooie functies openstaan. Tevens investeren wij graag in onze mensen in de vorm van aanvullende opleidingen of interne begeleiding. Ben je benieuwd wat WGF Recruitment voor je kan betekenen binnen de Technische Installatie branche? Bekijk hier onze actuele vacatures en doorgroeimogelijkheden!

 

Ben jij meer op zoek naar een functie binnen de Makelaardij? Ook dan kan WGF Recruitment jouw volgende stap binnen jouw carrière een boost geven. Of je nog lerende bent of al jaren ervaring hebt, wij hebben een passende rol voor je. Neem hier een kijkje bij onze vacatures en ontdek welke doorgroeimogelijkheden wij bieden.

WGF Recruitment is ook jouw partner als jij een uitdagende functie zoekt binnen Finance, Marketing, Legal of Human Resources. De portefeuille van onze moederorganisatie groeit constant en daarom hebben wij met regelmaat nieuwe collega’s nodig om ons team van professionals aan te vullen. Bekijk hier onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden wij bieden.

 

Bovenstaande niets voor jou? Dan hebben wij ons schoonmaakbedrijf wat wellicht beter aansluit. Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner in schoon en kenmerkt zich door een betrokken team collega’s. Nieuwe klanten melden zich wekelijks aan, dus WGF Recruitment is altijd op zoek naar nieuwe schoonmaak toppers! Bekijk hier onze vacatures en mooie doorgroeimogelijkheden!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature