Locatie Haarlem

Werk zoeken in Haarlem en omstreken? Zoek niet langer! Wij bij WGF-recruitment hebben een breed aanbod aan verschillende banen in Haarlem, en de nabijgelegen gebieden van Haarlem. Hierdoor maakt het niet uit of u opzoek bent naar een baan als loodgieter in Haarlem, of opzoek bent naar HR vacatures in Haarlem, wij bieden alles aan!

 

WGF-recruitment is onderdeel van het Haarlemse moederbedrijf WGF Capital. WGF Capital is een investeringsfonds wat zicht richt op, maar niet beperkt tot, het consolideren van een uiteenvallende installatiemarkt. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om technische vacatures op een regionaal niveau te plaatsen op ons eigen platform.

vacatures in Haarlem

Salaris nader te bepalen

Fulltime
wagenhof.logo.klein
Wagenhof Real Estate

€12,50 - €15 per uur

Parttime
zolder023.logo.klein
Zolder023

Werk zoeken in Haarlem

Haarlem is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. Centraal gelegen in de buurt van Amsterdam, en het strand. Haarlem is uitstekend bereikbaar, en telt veel bedrijven. Deze bedrijven zijn met name gevestigd in het industriegebied de Waarderpolder, waaronder WGF-recruitment. Haarlem is daarnaast ook de provinciale hoofdstad van Noord-Holland. Er zijn relatief enorm veel mensen die werk zoeken in Haarlem. Haarlem is een actief onderdeel van de Randstad en is daarom een locatie waar altijd veel werk aangeboden wordt. WGF-Recruitment werft onder andere voor regio Haarlem personeel voor verschillende bedrijven. Haarlem telt veel mensen die actief zijn, of willen worden op de arbeidsmarkt. Echter is er in de huidige markt een overschot aan vacatures, en een tekort aan werkzoekenden. Daarom kan het erg moeilijk zijn om de juiste functie te zoeken in een markt die er zo uitziet. Hierbij helpt WGF-recruitment je graag op weg. Neem contact op met onze recruiter, en wij zoeken samen met jou naar de ideale functie in Haarlem of de omstreken van Haarlem.

Technische vacatures Haarlem

Zoals net aangegeven, richt het moederbedrijf WGF Capital zich voornamelijk op het consolideren en uitbreiden van hun slagvaardigheid in de installatiemarkt. Dit betekent dat er een groeiend aantal bedrijven binnen het portfolio valt waarvoor wij op een constante basis opzoek zijn naar de juiste vakmensen. Vacatures als loodgieters is Haarlem, maar ook technische dienst, servicemonteur en andere vacatures is bij ons nooit een tekort aan. Onze technische vacatures lopen flink uiteen, en daarom is er voor elke vakspecialist of all-rounder altijd de juiste vacature te vinden. Zo loopt het uiteen tussen veel of geen ervaring, en voor vakspecialisaties of breed opgeleiden. Ook met weinig tot geen ervaring komen wij graag met je in contact! Door de consolidatie van onze kennis binnen de installatiebedrijven waarvoor wij kunnen werven in Haarlem en omstreken, kunnen wij ook de mogelijkheid aanbieden voor mensen met minder ervaring om intern bij het bedrijf opgeleid te worden tot vak expert of servicemedewerker. Als de perfecte vacature er niet helemaal tussenstaat, neem dan simpelweg contact op met onze recruiter, en dan kijken wij graag wat we voor je kunnen betekenen!

Bedrijfskundige vacatures Haarlem

Ook hebben wij vanuit ons hoofdkantoor bij WGF Capital, en andere zakelijke diensten binnen het portfolio, een goed aantal uitdagende kantoorfuncties open staan in Haarlem. Dit geldt voor zowel binnen als buitendienst functies die bekleed moeten worden door misschien wel jijzelf! Om een voorbeeld te noemen, hebben wij bijvoorbeeld wat HR vacatures in Haarlem. De HRM afdeling groeit naar mate het portfolio van WGF Capital ook groeit. Hier worden alle human resource zaken voor verschillende bedrijven gedaan, wat uitdagende en variërende projecten met zich meebrengt. Nog een afdeling die meegroeit met de bedrijven is de marketingafdeling. Marketing vacatures in Haarlem zijn er bij ons met regelmaat, waar uitdagende projecten dagelijks voorbijkomen. Ook voor markering vacatures in Haarlem zit je bij ons op de juiste plek.

 

Ook onze financiële afdeling breidt zich steeds verder uit door het groeiende portfolio. Veel verschillende vormen van financiële dossiers komen bij jou als financieel medewerker op dagelijkse basis voorbij. Werken in de financiële sector in Haarlem is bij ons ook mogelijk, en gezien de groei, is er aan uitdaging en interne groei geen gebrek!

 

Naast de kantoorfuncties die gerelateerd zijn aan het complete portfolio van WGF Capital, zijn wij ook opzoek naar mensen die in de makelaardijwereld werkzaam zijn, of willen zijn. Bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars zijn wij altijd opzoek naar mensen die bij de leidende bedrijfsmakelaar in Haarlem en omgeving willen werken. Wagenhof bedrijfsmakelaars zijn erg ambitieus, en vanwege het succes van het bedrijf, zijn er veel kantoorfuncties die hierbij in Haarlem bekleed kunnen worden. We zijn altijd opzoek naar bedrijf makelaars in Haarlem, maar ook ondersteunende en aanvullende functies als officemanagers Haarlem en taxateurs in Haarlem. Ook in deze tak van sport zijn er in Haarlem continu vacatures die misschien wel door jou vervuld kunnen worden. En ook hiervoor geldt hetzelfde; als er een vacature is waar je vragen over hebt, of iets specifiekere wensen hebt, meen vooral contact op met onze recruiter! Dan word je persoonlijk verder geholpen is het proces.

Overige vacatures Haarlem

Nog meer vacatures in Haarlem? Jazeker! Wij hebben ook een facilitaire tak binnen het portfolio, en daarom hebben wij ook veel schoonmaakvacatures in Haarlem. Dit zijn schoonmaakvacatures in Haarlem als bijbaan, maar ook als vaste functie. Ook zoeken wij hier altijd naar leidinggevenden die bij ons “objectleiders” worden genoemd. Ook binnen onze schoonmaak tak hebben wij een hoog aantal vacatures open staan, en dan niet alleen in Haarlem!

 

Ook zijn wij met regelmaat opzoek naar winkel medewerkers in een van onze kringloopwinkels. De kringloopwinkel binnen ons portfolio, Zolder023, Is altijd opzoek naar mensen die de winkel naar een hoger niveau kunnen brengen. Dit houdt in dat er hard gezocht wordt naar enthousiaste winkelmedewerkers, of leidinggevenden. Bekijk hierom nu al onze vacatures, of neem contact op met onze recruiter!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature