Locatie Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een rustig dorp middenin Noord-Holland. Zoals de naam al verklapt, ligt Egmond aan Zee aan het strand ten westen van Alkmaar. In Egmond aan Zee zijn veel technische vacatures te vervullen.

vacatures in Egmond aan Zee

Werk zoeken in Egmond aan Zee

Het bedrijf waar WGF-Recruitment actief personeel voor zoekt, is Wesselingh Installaties in Egmond aan Zee. Wesselingh Installaties dat al langer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1902, en is tegenwoordig uitgegroeid tot een installatiebedrijf dat vooraan staat op het gebied van technologische ontwikkelingen implementeren. De beste allround medewerkers lopen hier rond, maar ook pure vakspecialisten. Ben jij opzoek naar een veelzijdige baan waarbij je altijd bijdraagt aan een groenere wereld? Bekijk de vacatures nu!

Technische vacatures Egmond aan Zee

Bij Wesselingh in Egmond aan Zee zijn er altijd technische vacatures voor jou die vervuld moeten worden. Loodgieters? Allround technische dienst of iets anders? Geen probleem. Bij Wesselingh zijn er technische vacatures in overvloed. Ook als de door jou gewenste vacature er niet tussen staat, raden wij je aan om toch contact op te nemen met onze recruiter, want de kans is groot dat er altijd wel een gaatje te vinden in Egmond aan Zee. Met als uitvalsbasis Egmond aan Zee, zul je hier de omgeving ook verkennen met verschillende klussen. Omdat Egmond aan Zee zelf niet erg groot is, zijn er ook veel klussen in grotere steden als Alkmaar.

Bedrijfskundige vacatures Egmond aan Zee

Ook zijn wij voor Wesseling opzoek naar functies op kantoor. Zo kunnen wij goede receptionisten bijvoorbeeld goed gebruiken. Ook heeft Wesselingh een Marketing, HR en financiële afdeling, maar deze zijn gevestigd in het hoofdkantoor in Haarlem. Maar als je het niet erg vindt om wat te reizen, of als je in de buurt woont, bekijk de vacatures en neem contact met ons op.

Overige vacatures Egmond aan Zee

Andere vacatures in Egmond aan Zee en omstreken? Ook onze vastgoedbeheer branche is actief in de omgeving. Ook buiten Egmond aan Zee is er werk te vinden bij WGF-Recruitment. Ben je benieuwd naar de vacatures voor Egmond aan Zee en de nabijgelegen omgeving? Bekijk dan nu onze vacaturepagina.

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature