Locatie Beverwijk

Het Noord-Hollandse Beverwijk is een uitstekende locatie om te gaan kijken als je werkzoekend bent. Beverwijk is een centraal handelspunt wat een groot bedrijventerrein kent. Dit bedrijventerrein in Beverwijk, wat een relatief kleine stad is, is zo groot vanwege een ding: de haven. Langs Beverwijk loopt het noodzeekanaal. Dit kanaal gaat vanaf de Noordzee tussen IJmuiden en Velsen-Noord, helemaal door tot het ei in Amsterdam. Gezien de nieuwe zeesluis in IJmuiden, is de scheepvaart alleen maar aan het toenemen. Dit betekent voor havenplaatsen aan het Noordzeekanaal zoals Beverwijk natuurlijk maar een ding: handel!

 

Naast het feit dat Beverwijk hierdoor een groot industriegebied heeft, ligt naast Beverwijk ook Tatasteel, een van de grootste staalproducenten in Nederland, en Europa. Werk zoeken in Beverwijk is hierom geen enkel probleem. Zeker technische vacatures zijn hier in overvloed. Namens een van onze dochterondernemingen “WGF Technical Services”, zijn wij continu opzoek naar nieuwe mensen. Ook zoeken wij in Beverwijk altijd nieuwe werknemers in de facilitaire dienstverlening, makelaardij en nog veel meer. Bekijk daarom vooral onze vacatures.

vacatures in Beverwijk

Werk zoeken in Beverwijk

Zoals in de voorgaande Alinea verteld is, heeft Beverwijk door haar haven een relatief groot industriegebied, en ligt het naast Tatasteel. Kortom, het is de juiste plek als je opzoek bent naar een technische functie. Zo zijn er altijd medewerkers nodig voor de technische dienst in Beverwijk. Uiteraard vertakt zich dit in veel verschillende specialisaties. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd opzoek naar loodgieters in Beverwijk. Loodgieters is een beroep waar het steeds moeilijker voor wordt om mensen te vinden. Dit komt omdat mensen vaak opgeleid worden voor banen buiten het ambacht om. Echter wordt het werk voor loodgieters in Beverwijk er niet minder op, en daarom kan je bij ons eenvoudig en snel aan de slag!

Technische vacatures Beverwijk

Onder de dochteronderneming “WGF Technical Services”, is WGF capital bezig met het consolideren van verschillende kleine bedrijven in de installatiemarkt. De bedrijven die hier nu onder vallen, zijn Van den Ham B.V. uit Beverwijk, en Wesselingh installaties uit Egmond aan Zee. Er zijn normeer bedrijven die hierin gefuseerd zijn, en Technical services wordt continu uitgebreid. Hierin vergroot WGF niet alleen haar slagvaardigheid in de markt, dit betekent ook dat er steeds meer klussen binnenkomen. Dit zijn klussen waar wij misschien wel vak experts zoals jij nodig hebben! Hierom hebben wij altijd technische vacatures in Beverwijk en omgeving openstaan. Kijk daarom snel naar de vacatures en wie weet staat hier jouw volgende uitdaging wel tussen!

Bedrijfskundige vacatures Beverwijk

Daarnaast is er nog een scala aan vacatures naast onze technische vacatures in Beverwijk. Er zijn ook veel vacatures die in Beverwijk toepasbaar zijn, of waarmee je met regelmaat in Beverwijk terechtkomt. Zo zijn er ook veel commerciële functies in Beverwijk die ingevuld meten worden. Wij zijn opzoek naar mensen die marketing in Beverwijk kunnen uitvoeren, en creatief kunnen meedenken met alle processen van dien. Als marketingmedewerker in Beverwijk zijn de mogelijkheden eindeloos, en waarschijnlijk zul je je niet te hoeven beperken tot Beverwijk.

 

Ook zijn wij altijd opzoek nar mensen die bedrijfskundige functies in Beverwijk kunnen invullen. Vanwege de verschillende bedrijven binnen het WGF-portfolio, is dit soms een financiële jungle aan crediteuren en debiteuren. Hierdoor zoeken wij de beste financiële boekhouders in Beverwijk, en andere bedrijfskundigen.

 

Overige vacatures Beverwijk

Ook hebben wij altijd functies voor HR in Beverwijk. Ook onze human resources afdeling heeft vaak mensen nodig in en rondom Beverwijk. Veel bedrijven binnen het portfolio hebben niet een eigen afdeling wanneer het neerkomt op HR, Marketing en Finance. Dit is waarom wij altijd voor de bedrijven binnen het portfolio op deze gebieden versterking kunnen gebruiken.

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe baan waar jij jezelf goed kunt ontplooien? Bekijk dan nu de vacatures van WGF-Recruitment.

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature