Locatie Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een van de grootste steden in Nederland. Niet alleen wonen hier erg veel mensen, ook is Amsterdam een centraal verzamelpunt voor een arsenaal aan multinationals. Ook buiten de internationale bedrijven op de Zuidas om, zijn er ook enorm veel “lokale” bedrijven die actief opzoek zijn naar personeel. Naast het gigantische aantal bedrijven wat in en rondom Amsterdam te vinden is, is de stad Amsterdam ook erg goed bereikbaar voor mensen die vanuit een andere stad of dorp moeten komen. Er zijn meerdere snelwegen die Amsterdam goed bereikbaar maken voor mensen die met de auto komen. Ook telt Amsterdam maar liefst 12 treinstations, om nog maar niet te spreken over het aantal metrostations onder de stad. Dit maakt Amsterdam ook voor de mensen die met het openbaar vervoer reizen erg goed bereikbaar. Mocht er bij de plek waar jij werkt of gaat werken geen trein of metrostation in de buurt zitten? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de tram.

vacatures in Amsterdam

Werk zoeken in Amsterdam

Amsterdam heeft verschillende bedrijventerreinen waardoor er al snel een mooie baan te vinden is. Ook naast alle bedrijventerreinen die in Amsterdam te vinden zijn, zijn er ook veel bedrijven in de binnenstad te vinden. Zowel in Amsterdam als in de omgeving van Amsterdam zijn er altijd veel verschillende functies te bekleden. Wat voor functie ben je naar opzoek? En waarom wil je in Amsterdam werken? Misschien is het om praktische redenen dat Amsterdam jou een fijne stad lijkt vanwege de reistijden, of misschien heb je altijd al in Amsterdam gewerkt en wil je niets anders meer. Kortom, iedereen heeft zijn redenen om voor Amsterdam te kiezen. Echter is een ding zeker, In Amsterdam is altijd werk te vinden! Ben je opzoek naar een nieuwe functie in of rondom Amsterdam? Of ben je oriënterend opzoek? Neem contact op met onze recruiter en wij helpen je graag op weg!

Technische vacatures Amsterdam

Omdat er in Amsterdam zowel veel bedrijven gevestigd zijn, en veel mensen wonen, zijn installatiebedrijven met verstand van zaken in Amsterdam erg gewild. Technische vacatures zijn hier dus altijd in te vullen. Zo werken wij bij WGF-recruitment bijvoorbeeld voor installatiebedrijf Van den Ham B.V. Hoewel het hoofdkantoor en de uitvalsbasis van dit bedrijf in Haarlem is, zijn er veel klussen in en rondom Amsterdam die vaktechnische expertise vereisen. Zo zijn er vaak installatie klussen als het installeren van warmtepompen, vloerverwarmingen en andere warmte-management klussen. Ben jij opzoek naar een interessante en uitdagende technische functie in en rondom Amsterdam? Bekijk nu onze vacatures.

Bedrijfskundige vacatures Amsterdam

Ook zijn er in Amsterdam veel functies voor op kantoor. Zo heeft het moederbedrijf van WGF-Recruitment, WGF Capital, allerlei bedrijfstechnische functies die vervuld moeten worden. Zo heeft WGF een HR, Marketing en financiële afdeling die continu nieuwe talenten zoeken om voor veel verschillende bedrijven binnen het portfolio van WGF aan de slag te gaan. Zo hebben wij altijd een scala aan vacatures, met name op de afdelingen marketing en Human Resources. Hierbij zal de bedrijvenmarkt in Amsterdam vaak bezocht en behandeld worden, en krijg je de ruimte om je eigen creativiteit te gebruiken tijdens je werk.

Overige vacatures Amsterdam

Nog meer vacatures in Amsterdam en omgeving? Jazeker. Wij bieden vacatures in en rondom Amsterdam in verschillende soorten en maten. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook altijd opzoek naar schoonmaakpersoneel in Amsterdam. In Amsterdam is ons schoonmaakbedrijf, Zoeteman schoonmaak, zeer actief. Daarom hebben wij veel schoonmaak vacatures in Amsterdam openstaan. Ben jij opzoek naar schoonmaakwerk in Amsterdam? Neem contact met ons op. Verder hebben wij in de omgeving van Amsterdam ook banen in de technische dienst en bedrijfsmakelaardij openstaan. Echter zijn deze functies voornamelijk gericht op Haarlem, maar beperkt zich niet tot Haarlem.

 

Interesse in een uitdagende nieuwe functie? Bekijk nu onze vacatures of neem contact op met onze recruiter.

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature