04 januari 2023

In gesprek met Philippe Van den Broeck

Philippe Van den Broeck

 

Wagenhof Vastgoedbeheer B.V. heeft een nieuw gezicht! Wij verwelkomen graag onze nieuwe Directeur Vastgoedbeheer: Philippe Van den Broeck. Philippe komt oorspronkelijk uit Antwerpen. Hij is getrouwd, gezegend met een dochter van 4, en woont sinds geruime tijd met zijn familie in Haarlem. Als internationaal gezin spreken ze meerdere talen maar voor Philippe is Nederlands wel de voertaal. Voor een potje tennis is hij altijd wel te porren, maar ook een leuk terrasje of fijne lunch met vrienden, wat cultuur, actieve vakanties of sightseeing trips spreken hem wel aan.

 

Philippe zijn professionele achtergrond

Philippe heeft jarenlange ervaring in de vastgoedwereld in de Benelux waaronder de functie als COO bij property manager Ceusters. Hij is daarnaast al jaren RICS-member en heeft bij verschillende opleidingen lezingen gegeven over o.a. property management. Ook is Philippe lid van de Sociëteit Vastgoed, waar hij recent werd gevraagd mee te werken aan een internationale expertisegroep die verbinding zal maken tussen Nederland en België. Deze ervaring heeft Philippe kunnen realiseren na het afronden van enkele studies en opleidingen, waaronder een Master in Law en een Master in Real Estate.

 

Nu ligt Philippe zijn nieuwe uitdaging bij het uitbreiden van de dienstverlening en het realiseren van groei voor Wagenhof Vastgoedbeheer door heel Nederland.

 

Op de werkvloer is communicatie erg belangrijk. Philippe houdt van een transparante en duidelijke boodschap, is een absolute teamplayer en legt de focus dan ook graag op samenwerking. In zijn huidige positie wenst hij voor iedereen benaderbaar te zijn en is hij tevens voornemens een actieve voortrekkersrol in te nemen. Dit is voor hem dé manier om een goed functionerend team neer te zetten, wat gelijk staat aan succes!

 

De doelen bij Wagenhof Vastgoedbeheer B.V.

Een nieuwe uitdaging gaat natuurlijk gepaard met het stellen van doelen. “Klant is koning” is alvast een van onze uitgangspunten. We wensen onze klant met een persoonlijke en hands-on benadering volledig te ontzorgen. Wij bieden een ‘one stop shop’ oplossing. Tools, people and workflows zijn hierin vanzelfsprekend de basis voor een goede dienstverlening. Marktkennis, innovatie en pro-actief handelen zijn de verdere bouwstenen van onze propositie voor het optimaliseren van de portefeuille van onze opdrachtgevers. Hierbij ligt de focus zowel op private als institutionele partijen.

 

Het is de bedoeling om het bedrijf significant uit te breiden. Maar het is geenszins het doel om enkel te groeien om de groei. Wij willen een meerwaarde betekenen voor elk van onze opdrachtgevers waardoor we de groei kwalitatief benaderen. Philippe omschrijft dit zelf als “organisch groeien”. Al behoort een interessante strategische overname ook tot de mogelijkheden.

 

We bieden Property Services aan, dus zowel property management, asset management als facility management. Klanten kunnen ook kiezen voor één onderdeel van onze menukaart zoals bijvoorbeeld enkel leegstandsbeheer of technisch beheer. Als onderdeel van WGF Capital B.V. hebben we bovendien als extra aanbod dat onderhoud snel en efficiënt door onze zusterbedrijven kan aangeboden worden. Wagenhof Vastgoedbeheer – ‘’Property Services: management from vacancy to fully let!” – knipoogt Philippe.

 

Wij wensen Philippe veel succes en plezier met deze mooie uitdaging en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

 

Deel dit bericht

Bekijk ook

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature