Vacatures van
Zolder023 B.V.

€12,50 - €15 per uur

Parttime
zolder023.logo.klein
Zolder023

Zolder023 B.V.

Zolder023 bestaat sinds 2019. We zijn een jonge onderneming die met grote sprongen vooruitgaat. Zolder023 is de leukste kringloopwinkel van Haarlem. In Haarlem heeft Zolder023 nu twee vestigingen! Bij ons in de winkel vind je een breed assortiment aan spullen van goede kwaliteit en spullen met een bijzonder verhaal. Zolder023 verkoopt alles, van meubels tot servies en van fietsen tot kinderspeelgoed.

Zolder023 B.V.

Door tweedehands spullen nieuw leven te geven, draag je jouw steentje bij aan een duurzame samenleving. Bij Zolder023 hechten wij waarde aan recycle, re-use en less waste. Bij Zolder023 kan de klant winkelen in een schone en overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel die voor de klant klaarstaat. Wij werken niet met vrijwilligers, maar enkel met betaalde winkelmedewerkers en medewerkers die in een re-integratie traject zitten. Iedereen krijgt bij ons een eerlijke kans alsmede de mogelijkheid om te groeien.

Visie en missie

Kringlopen is een begrip geworden. We houden van vintage, oude spullen, unieke spullen en het opknappen van potentiële parels. Zolder023 is een winkel met commerciële doeleinden. Echter willen we onze doelen wel bereiken op een zo duurzaam mogelijke manier. In deze dure tijden willen we toch zo betaalbaar mogelijk blijven en voor iedereen toegankelijk.

 

Ons doel: zorgen dat meerdere generaties gebruik kunnen maken van deze uitstekende kwaliteit spullen. Iets wat de één niet meer gebruikt kan voor de ander nog goed van pas komen. Het is even snuffelen, maar dan heb je ook wat!

Vacatures bij Zolder023

Zolder023 is bijzonder trots op de enthousiaste winkelmedewerkers die er werkzaam zijn. De medewerkers delen namelijk de gedeelde passie voor kringloop. Naast dat kringloop goed voor het milieu is, vind je in onze winkels vaak de mooiste en meest unieke items. De échte parels kun je wel zeggen en dat vinden wij nou ook van ons personeel!

 

Stuk voor stuk hebben onze medewerkers hun eigen identiteit en passen zij daarom zo goed binnen het veelzijdige karakter van Zolder023. Stel je voor dat je een doos uitpakt en een echte Van Gogh tevoorschijn tovert, te gek toch?! Oké, nu is dit voorbeeld wellicht niet heel realistisch. Maar dat jij als winkelmedewerker bij Zolder023 een parelontdekker bent, kunnen we toch wel met zekerheid stellen!

 

Lijkt jou dit wel wat? Top! Wij zijn bij Zolder023 altijd op zoek naar winkeltoppers om onze parelcollectie aan te vullen. Wij vinden het leuk om nieuwe winkelmedewerkers en magazijnmedewerkers mee te nemen in de wereld van kringloop en wat daar allemaal achter schuilgaat.

 

Zie jij jezelf al helemaal als winkelmedewerker bij Zolder023 aan de slag gaan, of sta je liever in het magazijn? Fantastisch! Kijk hier welke vacatures we momenteel open hebben staan en we maken graag snel kennis met je!

Doorgroeimogelijkheden bij Zolder023

Winkelmedewerker zijn bij Zolder023 is, al zeggen we het zelf, echt al een hele leuke baan. Maar we begrijpen het heel goed dat je soms ook wel eens iets anders wilt en dat moedigen wij alleen maar aan.

 

Bij Zolder023 is het mogelijk om certificaten te halen om veilig aan het werk te kunnen gaan. Werk je niet in de winkel, maar in het magazijn? Dan is het handig dat jij een heftruck op veilige wijze kan besturen. Geen nood, ook dat regelen we voor je!

 

Meer ambitie dan dat? Geen probleem, ook daar hebben wij iets interessants voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intern opleidingstraject richting Assistent Bedrijfsleider? Omdat Zolder023 vol verrassingen zit en uitbreiding niet uitgesloten is, kan het zomaar zijn dat je na een periode klaar bent om je eigen filiaal te managen. Hoe tof is dat?!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature