Vacatures van
WGF Capital B.V.

WGF Capital B.V.

WGF Capital is een investeringsmaatschappij met de focus op het groter maken van de bedrijven uit ons portfolio, alsmede overnames te realiseren ten gunste van het over te nemen bedrijf. Door middel van de kennis en ervaring die wij in huis hebben, maken we het waar. Wij bundelen bedrijven in dezelfde sector. Dit zorgt voor efficiëntie, verduurzaming en optimalisatie. Ons DNA kun je omschrijven als hands-on, pragmatisch en doelgericht.

WGF Capital B.V.

Wij werken samen met ondernemers om het volledige potentieel van hun onderneming te realiseren. Wij koppelen onze langetermijnvisie aan continue betrokkenheid bij de uitvoering en de groeistrategie voor elk individueel bedrijf. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk in maar geven de ondernemer de ruimte om te blijven ondernemen.

Visie en Missie

Wij zijn nauw betrokken bij al onze ondernemingen. Plezier, ambitie en snelle besluitvorming zijn kenmerkend voor ons. Deze kenmerken maken het verschil. Het team is ondernemend, hands-on en pragmatisch. Het is een klein team maar zeer ervaren, met als onderscheidend vermogen echte real life ondernemerservaring vanuit de eigenaren, die zeer actief zijn en centraal staan in de dagelijkse activiteiten van WGF Capital.

 

Onze missie is groei in werkgebied en kwaliteit, door middel van innovatief en slim ondernemen. De commerciële vastgoedmarkt verduurzaamt en de overheid verwacht veel van de ondernemers de komende jaren. Wij gaan hierop inspelen door ons personeel en onze klanten te voorzien van de meest vlekkeloze groei en transitie naar duurzaamheid.

Vacatures bij WGF Capital

WGF Capital kan gezien worden als de service organisatie voor de verschillende B.V.’s zoals Van den Ham Installatietechniek, Zoeteman Schoonmaak en Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Vanuit WGF Capital werken de disciplines Finance, Marketing, Legal en Human Resources. Het is een kleine groep specialisten die binnen hun vakgebied ware professionals zijn. Door de kennis die WGF Capital in huis heeft kunnen we de andere B.V.’s adviseren en bedienen zodat de B.V.’s vooral kunnen focussen op waar ze héél goed in zijn.

 

Omdat WGF Capital altijd haar portefeuille aan het uitbreiden is hebben we regelmatig vacatures ter uitbreiding van het team openstaan. Deze vacatures hebben betrekking op de disciplines Finance, Marketing, Legal en/of Human Resources. Dit varieert van Recruiter tot Controller, van Content Marketeer tot Legal Counsel en van Marketing Manager tot HR Adviseur.

 

Ben jij de professional die wij nodig hebben? Kijk hier of er een geschikte vacature open staat en we horen graag snel van je!

Doorgroeimogelijkheden binnen WGF Capital

De kracht van WGF Capital zit in haar mensen. De professionals op de verschillende vakgebieden maken het verschil en zorgen ervoor dat de organisatie slagvaardig en flexibel kan opereren. Omdat WGF Capital haar mensen als belangrijke asset ziet, investeert WGF Capital niet alleen in B.V.’s maar investeert zij ook juist in haar mensen. Per medewerker wordt er gekeken waar de behoefte ligt en welke opleiding of coachingstraject hierop aansluit.

 

Door de grote verscheidenheid van B.V.’s binnen de portefeuille is het niet alleen mogelijk om door te groeien binnen WGF Capital, maar is dat ook zeker mogelijk binnen de andere B.V.’s. The sky is the limit, zo ver als jij kan groeien, groeit WGF Capital met je mee!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature