Wesselingh-logo-(nieuw)

Vacatures van
Wesselingh Installaties B.V.

Wesselingh-logo-(nieuw)

Wesselingh Installaties B.V.

Sinds 1902 is Wesseling Installaties dé leverancier van warmte en gemak in de regio Egmond aan zee. Wesselingh Installaties heeft een lange en rijke historie. Het is een echt familiebedrijf en gaat zo al generaties mee. Er is over de afgelopen 100 jaar een prachtige transitie ontstaan binnen het bedrijf. Van pompenmaker tot winkel, naar een onderscheidend loodgietersbedrijf. Vandaag de dag is Wesselingh Installaties een zeer moderne en dynamische installateur dat een groot deel van Noord-Holland bedient en zich meer en meer focust op verduurzaming.

Wesselingh Installaties B.V.

Diensten van Wesselingh Installaties:

  • Ventilatie techniek
  • Centrale verwarming
  • Waterpompinstallaties
  • Riolering
  • Airconditioning
  • Zonne-energie
  • Zink- lood- en koperwerk
  • Dakbedekking
  • Dakkapellen
  • Sanitair en badkamerrenovaties

Wesselingh werkt voor instellingen, projectontwikkelaars en particulieren. De focus ligt te allen tijde op vakmanschap en service.

Visie en missie

Wesselingh Installaties denkt graag mee met klanten en realiseert wensen. We werken duurzaam en technisch verantwoord, met als missie het hooghouden van de Wesselingh standaarden en het steeds milieuvriendelijker te werk gaan. Dit geldt voor ons als installatiebedrijf, voor onze klanten en dit blijft ons streven voor de toekomst. De focus zal gaan liggen op het blijven verduurzamen volgens de nieuwste methoden. Daarom werven wij zowel jonge als ervaren installateurs om het toekomstige succes voor Wesselingh Installaties en de werknemers te vergroten en te verbreden.

Vacatures bij Wesselingh Installaties

Bij Wesselingh Installaties hebben we absolute vakmensen werken en daar zijn wij trots op! Door de kwaliteit die wij leveren staan wij binnen de regio goed bekend en daarom komen er veel aanvragen van klanten binnen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar technische medewerkers die ons team komen versterken. Of je nu net begint, of al jaren ervaring hebt, wij hebben een uitdagende en gezellige werkplek voor jou!

 

Zo zijn wij altijd op zoek naar loodgieters en service monteurs in de regio Egmond om ons team uit te breiden. Maar ook dakdekkers en technische monteurs voor warmtepompinstallaties zijn welkom bij Wesselingh Installaties!

 

Zit je nog op school? Neem ook dan contact met ons op. Dan nemen we samen de mogelijkheden door voor een mooie en leerzame stageplek. Wie weet zijn dat al jouw eerste stappen richting een mooie carrière binnen Wesselingh Installaties.

 

Enthousiast geworden over werken bij Wesselingh Installaties? Mooi! Bekijk hier onze openstaande vacatures en we gaan graag een kennismakingsgesprek aan!

Doorgroeimogelijkheden binnen Wesselingh Installaties

Bij Wesselingh Installaties vinden wij ontwikkeling van onze medewerkers uiterst belangrijk. Ontwikkeling is belangrijk voor de medewerker zelf maar ook zeker voor de organisatie. Omdat we binnen Wesselingh Installaties met technische toppers werken, weten wij al sinds 1902 een goede naam te behouden.

 

Omdat de technische wereld op rap tempo verandert, is het belangrijk dat onze medewerkers in staat zijn om met deze veranderingen mee te gaan. Naast dat het belangrijk is naar onze klanten, willen wij ook zeker investeren in onze mensen. Wij vinden het bij Wesselingh Installaties niet meer dan logisch dat we dit doen. Jij investeert jouw kostbare tijd in je baan, daarom investeren wij ook graag in jouw ontwikkeling op een manier dat bij jouw ambitie en interesses past.

 

Naast dat wij iedereen laten certificeren om veilig te kunnen werken, is het ook mogelijk om meer specialistische opleidingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan al die warmtepompen die straks in elk huishouden te vinden zijn. Of wat dacht je van de klimaatverandering en mensen steeds meer airco’s in huis laten installeren. Wil jij die toekomstbestendige technische monteur worden? Mooi! Wij bieden jou de mogelijkheid om de benodigde papieren te halen. Jij blij, wij blij!

 

Zit je nog op school? Ook aan jouw toekomst willen wij graag bijdragen door het bieden van een mooie en leerzame stageplek. Je wordt begeleid door onze ervaren vakmensen en wie weet ben jij later één van hen!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature