Vacatures van
Wagenhof Vastgoedbeheer B.V.

€2000 - €2600 per maand

Fulltime of Parttime
wagenhof.vastgoedbeheer.favicon
Wagenhof

Wagenhof Vastgoedbeheer B.V.

Wagenhof Vastgoedbeheer is dé vastgoedpartner voor vele pandeigenaren. Wij bieden meerdere services aan als financieel beheer, technisch beheer, tijdelijke verhuur en facilitaire diensten. Door deze brede dienstverlening ontzorgen wij al onze klanten maximaal.

Wagenhof Vastgoedbeheer B.V.

Het optimaal gebruik maken van commercieel vastgoed vereist een hoop (technische) kennis en het zorgt voor veel financiële administratie. Daarnaast is zorgdragen voor tijdelijke gebruikers (verzorgd door het label Nestspaces) een behoorlijke taak. Vastgoedbeheer is om deze reden vaak de uitkomst voor vastgoedeigenaren. Vastgoedbeheer is een jonge en dynamische tak binnen de gehele Wagenhof groep die grote stappen maakt in Haarlem en omgeving.

 

Wanneer wordt er gebruik gemaakt van vastgoedbeheer?

  • Bij herontwikkeling
  • Panden die te koop of te huur staan
  • Pand in verhuur en technisch of financieel beheer

 

Diensten van Vastgoedbeheer:

  • Leegstandsbeheer (verzorgd onder het label Nestspaces)
  • Technisch beheer
  • Financieel beheer

Missie en visie

Wagenhof Vastgoedbeheer is een zeer professionele tak binnen onze groep die van alle markten thuis is. Het beheren van vastgoed is een interessante business dat huurders en gebruikers voorziet van veiligheid en geborgenheid, maar ook zorgt voor een mooie huuropbrengst voor vastgoedeigenaren. Onze missie is het zoveel mogelijk ontzorgen van zowel de gebruikers/huurders als de vastgoedeigenaren.

 

Het label Nestspaces verzorgd de tijdelijke verhuur van ruimtes en panden in Haarlem en omgeving die leegstaan. Het bestrijdt de leegstand, probeert sloop te voorkomen en het volledig potentieel te halen uit bestaand vastgoed. Nestspaces staat voor jonge en kleine ondernemers een platform bieden en tegelijkertijd optimaal gebruik te maken leegstand.

Vacatures bij Wagenhof Vastgoedbeheer en Nestspaces

Bij Wagenhof Vastgoedbeheer werken we met een gevarieerde groep collega’s dat elkaar elke dag scherp houdt! Door alle panden die wij in beheer hebben, valt er een hoop te regelen en daar blinken onze regeltantes en regelneven dan ook in uit!

 

Hou jij van variatie? Dan ga jij het bij Wagenhof Vastgoedbeheer héél leuk vinden! Alle functies binnen Wagenhof Vastgoedbeheer kennen een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid.

 

Heb jij 2 rechterhanden? Dan hebben wij leuke posities beschikbaar als Technisch Medewerker. Jij zorgt voor onderhoud aan onze panden en helpt onze klanten bij technische ongemakken. Zo kom je elke dag op andere plekken en bied jij de helpende hand!

 

Onze panden moeten natuurlijk ook bekend gemaakt worden onder het publiek zodat zij weten welke toffe ruimtes te huur zijn. Hier hebben wij onze Commerciële Medewerkers Buitendienst voor. Je staat elke dag in contact met onze (potentiële) huurders en bent hun aanspreekpunt binnen Wagenhof Vastgoedbeheer/Nestspaces. Je runt je eigen toko en fungeert als vastgoedbemiddelaar op de tijdelijke vastgoedmarkt.

 

Omdat veel medewerkers vooral buiten de deur werkzaam zijn kunnen we bij Wagenhof Vastgoedbeheer niet zonder een solide backoffice. Daarom zijn onze Office Manager posities van onschatbare waarde en kun je écht het verschil maken.

 

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Kijk hier voor onze actuele vacatures en we horen graag snel van je!

Doorgroeimogelijkheden bij Wagenhof Vastgoedbeheer en Nestspaces

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en besteden hier ook aandacht aan.

 

Zo heb je regelmatig een gesprek met je leidinggevende over hoe het nu gaat en of je nog op je plek zit. Ook kan je een gesprek met onze Recruiter aangaan en kan zij jou helpen bij een passende volgende stap binnen de Wagenhof groep.

 

Veilig werken vinden we uiteraard heel belangrijk, zowel voor jou, als voor onze klanten. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA diploma dan zorgen wij ervoor dat jij deze zo snel mogelijk haalt!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Zoek nu naar een vacature