Vacatures van
Wagenhof Real Estate

Wagenhof Real Estate

Bedankt voor je interesse in een van onze vacatures! We zijn nú al benieuwd naar jou. We breiden uit en er zijn meer uitdagingen in deze tijd dan ooit, dus we kunnen jouw energie en frisse blik heel goed gebruiken. Ben jij gedreven, servicegericht en sta je met beide benen op de grond, Ga jij voor die extra ‘mile’ en voel jij je thuis in Haarlem en omstreken? Dan willen we sowieso graag met je praten. Over het vak, de markt, over jouw en onze wensen. We hebben er zin in!

 

Hieronder nog wat over ons!

Wagenhof Real Estate is een onafhankelijke vastgoedprofessional, onderdeel van WGF Capital. Onze dienstverlening bestaat uit makelaardij, beleggingen, taxaties, beheer en advies over diverse vastgoedvraagstukken. Steeds op maat van onze opdrachtgever, eigenaar of gebruiker, en met het oog op een lange termijn partnership.

Op basis van onze professionele  samenwerkingen en uitgebreide netwerk kunt u ons beschrijven als een ‘’vastgoed one-stop-shop’’ actief binnen heel Nederland.

Wagenhof Real Estate

Wagenhof Real Estate begeleid aan- en verhuur- en (ver)koopprocessen van bedrijfsmatig vastgoed en heeft een eigen vastgoedbeheer tak. Wij zijn uitgegroeid tot de toonaangevende vastgoed partner in Haarlem en omgeving, maar inmiddels werken wij samen en voor partijen in de gehele randstad.

Onze toegewijde vastgoedadviseurs zijn dagelijks bezig met het creëren van de juiste match, met als doel, tevreden klanten. Wij zijn bekend met het bedrijfsmatig onroerend goed en de dynamiek die de markt kenmerkt, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Missie

De missie van Wagenhof Real Estate is om voor alle vastgoed betrokkenen dé One-Stop-Shop agency te zijn in de Randstand. Dit doen wij door alle individuele expertises en de daarbij horende kennisteams in eigen huis te hebben, aangevuld met een sterk netwerk.

Om zo klanten en relaties te kunnen ontzorgen in bemiddeling en advies betreft alledaagse en innovatieve vraagstukken en hiermee het rendement of gebruik van vastgoed te maximaliseren.

Duurzaamheid, deskundigheid en betrokkenheid vormen hiervoor de basis wat resulteert in een oplossingsgerichte houding binnen de teams.

Vacatures bij Wagenhof Real Estate

Dat Wagenhof Real Estate een begrip is in Haarlem en omgeving komt met name door de vakbekwame mensen die bij ons werken.
Wij zijn dé lokale vastgoedpartner. Wagenhof Bedrijfsmakelaars houdt van aanpakken. Dit doen wij met een toegewijd team professionals van vastgoedexperts tot marketing specialisten, alles onder één dak.

Wagenhof Vastgoedbeheer is de vastgoed partner voor gemeenten, projectontwikkelaars, investeerders en gebruikers. Wij bieden vastgoedbeheer voor woningen en BOG. Door onze brede dienstverlening zijn wij als groep in staat om onze klanten maximaal te ontzorgen in elke fase van de vastgoedproces.

Zoals de markt altijd in beweging is, is onze groeiambitie dat ook. Om deze reden staan wij altijd open voor enthousiaste professionals. Of je nu beginnend makelaar bent die nog in opleiding is, of een door de wol geverfde beheer expert met een eigen netwerk, bij Wagenhof Real Estate kan jij de volgende stap zetten!

Onze experts kunnen optimaal functioneren omdat zij door onze back office op professionele wijze worden ondersteund. Samen ben je één team. Daarom hebben wij ook mooie rollen voor ervaren Office Managers.

Bekijk hier welke vacatures we momenteel open hebben staan en we horen graag snel van je!

Doorgroeimogelijkheden bij Wagenhof Real Estate

Ben je als Office Manager bij Wagenhof Real Estate gestart, maar bezit je de juiste kwaliteiten en drive om makelaar te worden? Wij staan open om jouw mogelijkheden te bekijken en bij te dragen aan de benodigde papieren.

De allerbeste vastgoedbeheerder van de Randstad worden? Learn from the best! Onze ervaren partners zijn de aangewezen personen om jou intern te begeleiden en alle kneepjes van het vak te leren.

Zit je nog op school? Top! Wij hebben de ruimte en ervaring om jou een zeer leerzame stageplaats te bieden en wie weet ben jij over een aantal jaar onze nieuwe partner!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature