Vacatures van
Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Salaris nader te bepalen

Fulltime of Parttime
wagenhof.logo.klein
Wagenhof

Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Wagenhof Bedrijfsmakelaars is dé lokale vastgoedpartner in Haarlem en omgeving. Wagenhof Bedrijfsmakelaars houdt van aanpakken, dit doen wij met een toegewijd team van vastgoed professionals. Al meer dan 20 jaar timmeren wij aan de weg in Haarlem en omgeving en zijn trots op onze marktpositie!

Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Wagenhof Bedrijfsmakelaars begeleid aan- en verhuur- en (ver)koopprocessen van bedrijfsmatig vastgoed. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot de toonaangevende vastgoed partner in Haarlem en omgeving. Als enige bedrijfsmakelaar uit Haarlem zijn wij opgenomen in de Top-100 bedrijfsmakelaars in Nederland.

Onze toegewijde vastgoedadviseurs zijn dagelijks bezig met het creëren van de juiste match, met als doel, tevreden verhuurders en huurders. Wij zijn bekend met het bedrijfsmatig onroerend goed en de dynamiek in de regio waardoor we weten wat er speelt op het gebied van ontwikkelingen.

Visie en missie

Wij ontzorgen en maken het waar! Dit is ons motto. Door ons netwerk en marktkennis leveren wij altijd hoge kwaliteit. Onze klanten ontzorgen is ons wat wij doen. Resultaatgericht werken met een positieve uitkomst voor zowel de opdrachtgever als koper/huurder is wat wij hoog in het vaandel hebben staan.

 

Naast (markt)kennis is een sterk netwerk essentieel om tot een goede en snelle transactie te komen. Onze vastgoedadviseurs bewegen zich actief in de markt, in ondernemerskringen, bij de lokale overheid en op relevante bijeenkomsten. Daardoor kennen wij veel stakeholders persoonlijk. We weten wat er bij een bedrijf of organisatie op huisvestingsgebied speelt en kunnen daarop anticiperen. Als ondernemers snappen we als geen ander de wensen en behoeftes van andere ondernemers. Met onze persoonlijke, no-nonsense aanpak weten we altijd een passende invulling te geven aan de wensen.

 

Een uitgebreid persoonlijk netwerk is voor ons van groot belang en wij hechten hier veel waarde aan. Dit netwerk onderhouden en uitbreiden is een onderdeel van onze missie en dagelijkse werkzaamheden.

Vacatures bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars

Dat Wagenhof Bedrijfsmakelaars een begrip is in Haarlem en omgeving komt met name door de vakbekwame makelaars die bij ons werken. Wij zijn dé lokale vastgoedpartner. Wagenhof Bedrijfsmakelaars houdt van aanpakken. Dit doen wij met een toegewijd team professionals van vastgoedexperts tot marketing specialisten, alles onder één dak.

 

Zoals de markt altijd in beweging is, is onze groeiambitie dat ook. Om deze reden staan wij altijd open voor enthousiaste professionals. Of je nu beginnend makelaar bent die nog in opleiding is, of een door de wol geverfde makelaar met een eigen netwerk, bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars kan jij de volgende stap zetten!

 

Onze makelaars kunnen optimaal functioneren omdat zij door onze back office op professionele wijze worden ondersteund. Samen ben je één team. Daarom hebben wij ook mooie rollen voor ervaren Office Managers.

 

Bekijk hier welke vacatures we momenteel open hebben staan en we horen graag snel van je!

Doorgroeimogelijkheden bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars

Ben je als Office Manager bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars gestart, maar bezit je de juiste kwaliteiten en drive om makelaar te worden? Wij staan open om jouw mogelijkheden te bekijken en bij te dragen aan de benodigde papieren.

 

De allerbeste bedrijfsmakelaar van de Randstad worden? Learn from the best! Onze ervaren partners zijn de aangewezen personen om jou intern te begeleiden en alle kneepjes van het vak te leren.

 

Zit je nog op school? Top! Wij hebben de ruimte en ervaring om jou een zeer leerzame stageplaats te bieden en wie weet ben jij over een aantal jaar onze nieuwe partner!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Zoek nu naar een vacature