Vacatures van
Van den Ham Installatietechniek B.V.

vandenham

Van den Ham Installatietechniek B.V.

In 1987 is in Beverwijk het installatiebedrijf Van den Ham opgericht. Van den Ham is van origine een gasservice bedrijf. Het bedrijf heeft zich later ontplooit tot een mooi gepositioneerd all-round installatiebedrijf. Van den Ham Installatietechniek biedt haar klanten een breed scala aan diensten waarbij de focus op kwaliteit altijd erg hoog ligt. De klanten van Van den Ham Installatietechniek bevinden zich over het algemeen in de zakelijke sector, maar de particuliere sector mag ook meegenieten van de specialismen van onze vakmensen.

Van den Ham Installatietechniek B.V.

Van den Ham Installatietechniek is specialist in technische werkzaamheden waar te allen tijde hoge vraag naar is. Van den Ham Installatietechniek biedt haar klanten de volgende diensten:

  • Bitumen dakbedekking
  • Badkamer en sanitair
  • CV-ketel installatie en onderhoud
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Riolering en leidingen
  • Zink- en loodwerk
  • Water- en gasmanagement

 

Van den Ham B.V. kent een breed scala aan klanten, van verschillende formaten en uit verscheidene sectoren. Om dit zo goed mogelijk te bedienen is Van den Ham B.V. constant op zoek naar technisch talent. Bekijk daarom snel de technische vacatures van Van den Ham B.V. en wellicht zit er ook voor jou een droombaan tussen!

De missie en visie

Van den Ham Installatietechniek is hét installatiebedrijf als de opdrachtgever waarde hecht aan een partner waarop gebouwd kan worden. Bij Van den Ham Installatietechniek staat persoonlijk contact nog altijd erg hoog op de lijst met kernwaarden, ongeacht hoe groot het bedrijf wordt. Bij Van den Ham vinden bedrijven een partnership waarbij er altijd wordt gezorgd dat er tevredenheid heerst bij alle partijen en natuurlijk ook bij de werknemers.

 

Na de overname van installatie- en loodgietersbedrijf Lahnemann in juni 2022, is Van den Ham in omvang en slagvaardigheid gegroeid. Het is de bedoeling om ons personeel zo veel mogelijk uit te breiden op het gebied van verschillende specialismes en vakgebieden. Voor Van den Ham Installatietechniek is het personeel de belangrijkste drijfveer achter het succes en daarom zijn er technische vacatures voor de talenten die openstaan voor een functie bij een van de mooiste installatiebedrijven van Noord-Holland.

Vacatures bij Van den Ham Installatietechniek

Bij Van den Ham Installatietechniek hebben we absolute vakmensen werken en daar zijn wij trots op! Door de kwaliteit die wij leveren staan wij binnen de regio goed bekend en daarom komen er veel aanvragen van klanten binnen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar technische medewerkers die ons team komen versterken. Of je nu net begint, of al jaren ervaring hebt, wij hebben een uitdagende en gezellige werkplek voor jou!

 

Zo zijn wij altijd op zoek naar loodgieters en service monteurs in de regio Haarlem/Beverwijk om ons team uit te breiden. Maar ook dakdekkers en technische monteurs voor warmtepompinstallaties zijn welkom bij Van den Ham Installatietechniek!

 

Zit je nog op school? Neem ook dan contact met ons op. Dan nemen we samen de mogelijkheden door voor een mooie en leerzame stageplek. Wie weet zijn dat al jouw eerste stappen richting een mooie carrière binnen Van den Ham Installatietechniek.

 

Enthousiast geworden over werken bij Van den Ham Installatietechniek? Mooi! Bekijk hier onze openstaande vacatures en we gaan graag een kennismakingsgesprek aan!

Doorgroeimogelijkheden binnen Van den Ham Installatietechniek

Bij Van den Ham Installatietechniek vinden wij ontwikkeling van onze medewerkers uiterst belangrijk. Ontwikkeling is belangrijk voor de medewerker zelf maar ook zeker voor de organisatie. Omdat we binnen Van den Ham Installatietechniek met technische toppers werken, weten wij al sinds 1987 een goede naam te behouden.

 

Omdat de technische wereld op rap tempo verandert, is het belangrijk dat onze medewerkers in staat zijn om met deze veranderingen mee te gaan. Naast dat het belangrijk is naar onze klanten, willen wij ook zeker investeren in onze mensen. Wij vinden het bij Van den Ham Installatietechniek niet meer dan logisch dat we dit doen. Jij investeert jouw kostbare tijd in je baan, daarom investeren wij ook graag in jouw ontwikkeling op een manier dat bij jouw ambitie en interesses past.

 

Naast dat wij iedereen laten certificeren om veilig te kunnen werken, is het ook mogelijk om meer specialistische opleidingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan al die warmtepompen die straks in elk huishouden te vinden zijn. Of wat dacht je van de klimaatverandering en mensen steeds meer airco’s in huis laten installeren. Wil jij die toekomstbestendige technische monteur worden? Mooi! Wij bieden jou de mogelijkheid om de benodigde papieren te halen. Jij blij, wij blij!

 

Zit je nog op school? Ook aan jouw toekomst willen wij graag bijdragen door het bieden van een mooie en leerzame stageplek. Je wordt begeleid door onze ervaren vakmensen en wie weet ben jij later één van hen!

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature