Vacatures van
Schoonmaakbedrijf Zoeteman B.V.

Schoonmaakbedrijf Zoeteman B.V.

Zoeteman Schoonmaak heeft meer dan 25 jaar schoonmaak ervaring en is uitgegroeid tot een professionele facilitair dienstverlener. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers zijn we actief in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Haarlem en alles daar tussenin. Zoeteman Schoonmaak staat voor een persoonlijke aanpak, fijne samenwerking en het leveren van maatwerk.

Schoonmaakbedrijf Zoeteman B.V.

Wat Zoeteman Schoonmaak zoal voor u kan betekenen:

 

 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Bouw- & opleverschoonmaak
 • Een frisse start
 • Vloeronderhoud
 • Zonnepanelen reinigen
 • Sanitaire voorzieningen en artikelen
 • Leveren en installeren van sanitaire voorzieningen

 

Naast deze diensten is er uiteraard meer mogelijk.

 

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten en maatwerk. Hierbij kunt u denken aan reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing maar ook het schoonmaken van zonnepanelen. Deze diensten zijn met elkaar te combineren waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen voor een frisse en schone werkplek en u heeft geen zorgen over de hygiëne.

Missie en visie

Zoeteman Schoonmaak staat voor duurzame samenwerkingen. Zowel met het personeel als met de klant. Het opbouwen van een gezonde professionele band is ons streven. Een schone werkomgeving heeft namelijk invloed op de werksfeer, ziekteverzuim en effectiviteit van een bedrijf. Zoeteman Schoonmaak zet altijd net even een stapje meer voor haar klanten en haar personeel.

 

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij als schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel hebben staan. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen. Ons schoonmaakbedrijf is dan ook in het bezit van diverse keurmerken en certificaten en bieden onze medewerkers de benodigde training. Ons personeel werkt zoveel mogelijk voor dezelfde klanten zodat hier een goede werkrelatie kan ontstaan. Daarnaast kan het Zoeteman personeel rekenen op goede begeleiding, leuke collega’s en realistisch werkbare planningen.

Vacatures bij Zoeteman Schoonmaak

Werken in de schoonmaak is één van de belangrijkste en meest onmisbare beroepen die je kunt uitoefenen. Naast dat het voldoening geeft, levert het ook veel blije gezichten en waardering op! Dat laatste vinden wij bij Zoeteman Schoonmaak dan ook heel belangrijk; waardering. Naast dat wij onze waardering uiten in het geven van complimenten en persoonlijke aandacht, hopen wij ook op andere manieren een stukje waardering terug te laten komen. Hoe?

 

 • Denk bijvoorbeeld aan het bieden van een baan waarbij je veel vrijheid krijgt. Wij vertrouwen onze mensen en bieden een baan met veel zelfstandigheid.
 • Werken in de schoonmaak verdient goed. Naast een mooi salaris ontvang je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering. Dat is mooi meegenomen!
 • Wil je een paar uurtjes per dag werken of toch liever fulltime? Bij Zoeteman Schoonmaak bepaal jij hoeveel je werkt. Jouw leven, jouw keuze.
 • Werken waar jij wilt. Bij Zoeteman Schoonmaak hebben we opdrachtgevers op verschillende plekken in het land. Zo is er altijd wel een werkplek te vinden vlakbij huis.

 

Bij Zoeteman Schoonmaak hebben we altijd plek voor enthousiaste medewerkers. Of je nu aan de slag wil gaan als vaste schoonmaakmedewerker, vakantiekracht of objectleider. Wij hebben een leuke werkplek voor jou! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze openstaande vacatures en we horen graag snel van je!

<h2>Doorgroeimogelijkheden bij Zoeteman Schoonmaak</h2>
Binnen Zoeteman Schoonmaak vinden wij goed getraind personeel heel belangrijk. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren aan onze klanten, maar nog belangrijker, wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en veilig te werken!

&nbsp;

Zo bieden wij bij aanvang elke schoonmaakmedewerker een uitgebreid inwerkprogramma waarbij we je alle kneepjes van het vak leren. Ook leren wij je welke producten je moet gebruiken om tot het beste schoonmaakresultaat te komen.

&nbsp;

Time flies when you’re having fun! Ben je alweer een jaar bij ons in dienst? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een erkend SVS diploma te behalen (basis opleiding schoonmaak via de RAS).

&nbsp;

Naast schoonmaakmedewerkers hebben wij natuurlijk ook bekwame objectleiders nodig. Ben je daar nog niet helemaal maar zit het wel in je? Dan zorgen wij voor een interne training, aangevuld met specialistische opleidingsmogelijkheden tot leidinggevende (opleidingen zijn aangesloten bij de RAS cao schoonmaak).

Menu

Zoek nu naar een vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.

Zoek nu naar een vacature